Ny serie tigersågblad som tål tuffare tag

Av Stefan Sjöstedt, 2017-02-06 13:41

Nu för tiden stöter man ofta på härdat stål i maskinspik och konstruktionsskruv vid rivning. Det här ställer högre krav både på tigersågbladet och maskinen. Därför lanserar vi nu en helt ny serie tigersågblad som är anpassade för dagens tuffare användning.

241590108_transparent.png

Inom byggnadskonstruktion blir det allt vanligare att använda rostfritt, härdat och legerat stålmaterial i kombination med trä. Därför blir rivning och ombyggnationer mer krävande, med ökat slitage på maskiner och tillbehör, så när man jobbar med byggnation och rivning måste man helt enkelt ställa högre krav på tigersågbladen.

Vår nya serie tigersågblad är utvecklad för att skära igenom de tuffaste metall- och trämaterialen och göra ditt arbete enklare och mer effektivt. Nya Luna HM Progressive håller längre eftersom bladen är tjockare än vanliga blad och har individuellt pålödda hårdmetalltänder som dessutom bygger på progressiv tandningsteknologi. Luna HM Progressive blir det självklara valet för dig som ställer höga krav på tigersågbladet. Se tex http://www.luna.se/artikel/P_1435949/241590306/

 PRODUKTEGENSKAPER

  • Skär igenom även de hårdaste metall- och trämaterialen
  • Har lång livslängd trots sågning i legerat stål
  • Individuellt pålödda tänder för maximal flexibilitet och hållbarhet i de riktigt krävande rivningsuppdragen
  • Progressiv tandningsteknologi
  • Ökad tjocklek och bredd på själva bladet för att ge mer stabilitet vid stor belastning

Kategorier: Elverktygstillbehör

Stefan Sjöstedt

Stefan Sjöstedt

Produktutvecklare Elverktygstillbehör

Hitta mig på:

stefan.sjostedt@luna.se