Luna Go - en hand räcker!

Av Stefan Sjöstedt, 2017-02-21 10:08

Vi förstår hur du har det
Vi har länge funderat över varför det bara är maskiner och verktyg som utvecklas. Varför är det ingen som satsar på att underlätta för användaren? Vi funderade över alla bits som försvinner när de tappas eller hamnar i fickorna. Vi funderade över hur besvärligt det är att byta borr med handskar på när man står på en stege i vinterkylan och monterar. Vi insåg att om vi underlättar för användaren i de besvärligaste situationerna, skulle man spara mycket tid och frustration – och borttappade bits.

5 års forskning och utveckling har lett fram till Luna GO, och att du nu kan jobba både bekvämare och snabbare. Faktiskt tror vi att Luna Go inte bara gör tillvaron enklare för dig, utan kan effektivisera hela monteringsindustrin.

Luna go bild till blogginlägg 2.jpg

Gör det enklare att jobba snabbare
Med Luna GO har du borr och bits till hands och byter snabbt och enkelt i ett enda svep – med en hand! Och det går lika bra med handskar på. Den ergonomiska och smarta designen gör att du enkelt hittar rätt verktyg. Lika enkelt sätter du tillbaka det använda verktyget på sin plats. Där sitter det säkert och du tappar inte bort det.

Ett helt system – med ordning och reda
Luna GO är ett helt system som täcker de flesta behov. Sätt hållaren i livremmen och haka fast verktygshållaren, och sen är det bara att köra! Eftersom systemet bygger på ett universellt sexkantsfäste kan du själv plocka ihop de verktyg du behöver och få en skräddarsydd lösning för ditt behov. Eller varför inte förvara dina borr och bits i verktygshållarna! Då håller du ordning och reda på verktygen och kan snabbt haka på en hållare med precis rätt verktyg för ett visst jobb.

Se alla Luna Go produkter här!

 

 

Kategorier: Elverktygstillbehör

Stefan Sjöstedt

Stefan Sjöstedt

Produktutvecklare Elverktygstillbehör

Hitta mig på:

stefan.sjostedt@luna.se