Ordning med nya Luna GO!

Av Stefan Sjöstedt, 2018-03-28 10:57

Med Luna GO har du borr och bits tillgängligt hela tiden. Du byter snabbt och enkelt i ett enda svep! Och det går lika bra med handskar på…

Luna-go.jpg

Att byta verktyg i maskinen är kanske inget större problem om du kan använda båda händerna. Men om du står på en stege i trånga utrymmen? Eller om du måste jobba extra snabbt? Det är kanske inte så konstigt att man ibland får ta munnen till hjälp eller att det använda verktyget hamnar i fickan och så småningom försvinner. Det är precis detta du slipper med Luna GO.

Luna GO är ett helt system som täcker de flesta behov. Sätt clipset på lämpligt ställe på dina kläder eller din utrustning och haka fast verktygshållaren, och sen är det bara att köra! Eftersom systemet bygger på ett universellt sexkantsfäste kan du själv plocka ihop de verktyg du behöver och få en skräddarsydd lösning för just dina behov. Eller varför inte förvara dina borr och bits i verktygshållarna när du inte använder dem. Då håller du ordning och reda på verktygen och kan snabbt haka på en hållare med precis rätt verktyg för ett visst jobb.

Den ergonomiska och smarta designen gör att du enkelt hittar rätt verktyg. Lika enkelt sätter du tillbaka det använda verktyget på sin plats. Där sitter det säkert och du tappar inte bort det.

Läs mer om produkten här 

Kategorier: Elverktygstillbehör, Luna, Luna Go

Stefan Sjöstedt

Stefan Sjöstedt

Produktutvecklare Elverktygstillbehör

Hitta mig på:

stefan.sjostedt@luna.se