Teng Tools bitsskruvmejsel löser 14 olika uppgifter

Av Dan Winkler, 2016-10-14 11:50

231600107_600pxl.jpg

En bitsskruvmejsel kan skapa lite ordning och reda i din vardag. Nu kan du slippa bära om kring på och hålla reda på en massa olika skruvmejslar.

Vad det beror på att många bär omkring på onödigt många skruvmejslar i sina bälten vet vi inte. Men vi tror det beror på att det finns en hel del skepsis mot bitsskruvmejslar. De anses vara onödigt tunga, ge ett oprecist handhavande. Det glappar mellan bits och mejsel. Bitsen gärna trillar ur mejseln. Det stämmer inte längre. Idag får du en bra känsla med en bitsskruvmejsel. Bitsen sitter fast utan att glappa eller trilla ut. Och mejseln är inte tung. Oavsett om du är vaktmästare, servicetekniker eller behöver fixa hemma.

 

 

231600107A_600_pxl.jpg

 

 

Det har inkommit förfrågningar om behändig bitskruvmejsel. Teng Tools utökar därför sitt sortiment med Bitsskruvmejsel MDR915 (Artikel: 231600107), en bitsskruvmejsel med 7 st dubbelbits. Den har spärrfunktion, magnethållare för dubbelbits, utrymme för 6 st dubbelbits i handtaget och ergonomist tvåkomponentshandtag.

Om du bär omkring på dina verktyg, så är Teng Tools nya bitsskruvmejsel något som kommer få dig att slippa bära så mycket. Och handen på hjärtat, vem bär omkring på 14 skruvmejslar?  Så du kommer kunna lösa fler uppgifter än förr. Bitsskruvmejseln löser ett ytterligare problem, problemet med att hålla ordning på 14 olika mejslar. Det är just därför Teng Tools finns. För att du ska kunna ha ordning på dina verktyg. Get organised.

Kategorier: Handverktyg

Dan Winkler

Dan Winkler

Product Manager Hand Tools

Hitta mig på:

dan.winkler@luna.se